19:00

Vivalla SK

Referat: Frövi IK - Vivalla SK

En skön och rättvis seger hemma på Fröjevi mot Örebrolaget Vivalla SK (4-0)
Vivalla SK kom till Frövi obesegrade efter tre spelade omgångar men i omgång fyra blev det förlust mot ett Frövi som vann rättvist. FIK får en härlig inledning av matchen då vi i matchminut 4 vinner bollen på mittfältet (Aspen) och bollen letar sig fram till Danne som får ett fint läge men bollen rensas bort av Vivalla där rensningen (bollen) hamnar hos Aspen som säkert placerar ett skott i nät måååål 1-0. Vi får energi efter ett tidigt ledningsmål och vågar rulla bollen inom laget och skapar många fina anfall och några riktigt klara målchanser men sätter inte bollen i mål. Skall vi vara helt ärliga så borde vi nog ha gjort några mål till innan domaren blåste av för halvtid men i paus står det 1-0 på resultattavlan. Andra halvlek hinner precis börja innan det står 2-0 på resultattavlan och denna gång var det Wille som blev målskytt efter en volley med högern som satt klockrent i nät. Willes volley kom till via ett fint inlägg långt ned från högerkanten. Det går inte många minuter efter tvåan innan trean kommer då Aspen i machminut 52 gör 3-0 efter att ha blivit frispelad av Gurra. Vi kontrollerar matchen och spelar bollen inom laget och skapar några riktigt fina anfall men det dröjer till matchminut 70 innan vi sätter 4-0 genom Danne som elegant nickar in bollen i mål på ett vänsterinlägg från Wille. Vi är mycket nöjda med vinsten som var en lagvinst och att Linus N fick hålla nollan var extra skönt efter ett tryggt spel i målet. Vi ger alla en eloge för dagens vinnarinställning där vinsten var en laginsats.